Prima pagina
IstoricComunicateEchipaActivităţiProiectePublicațiiBaze de dateDistribuţie de probeTehnologii de culturăEvenimenteInformaţii publice


Abordare de cercetare participativă pentru caracterizarea resurselor genetice aparținând leguminoaselor alimentare

Increase

www.pulsesincrease.eu

INCREASE
Colecții Inteligente de Resurse Genetice de Leguminoase Alimentare pentru Sistemele Europene de Produse Agroalimentare

Vă invităm să participați și / sau să ajutați la diseminarea experimentului INCREASE „Știința prin Participarea Cetățenilor”, utilizând contactele, listele de e-mail sau rețelele dumneavostră sociale. Și tu, ca cetățean, ești bineînțeles binevenit să te alături nouă!

Deoarece știința și abordările științifice trebuie răspândite la întreaga societate și toți ar trebui să fie implicați, deschidem proiectul nostru european INCREASE pentru orice voluntar care dorește să creeze un impact asupra mediului și să securizeze lumea, așa cum o cunoaștem, pentru noi și pentru generațiile următoare!

Experimentul INCREASE „Știința prin Participarea Cetățenilor” oferă numeroase varietăți de fasole care așteaptă să fie înmulțite, crescute și capturate în fotografii, videoclipuri etc... invităm toți cetățenii interesați să contribuie voluntar și să testeze o abordare inovatoare, descentralizată a conservării, multiplicării și partajării semințelor pentru a prezerva agrobiodiversitatea.

Participanții se pot alătura experimentului cultivând fasole comună pe terenuri, terase, balcoane, grădini... Vă urăm bun venit tuturor! Doar înregistrați-vă prin aplicația noastră Citizen Science App (căutați INCREASE CSA în Magazinul de aplicații)! Prima rundă a avut un mare succes, dar așteptăm în continuare participarea dumneavoastră!

A doua rundă de înscrieri este deschisă de la 1 februarie 2021 până la 1 martie 2021. Asigurați-vă pliculețul cu semințe de fasole preînregistrându-vă acum!!!

Cea de-a treia rundă se va desfășura pe tot parcursul lunii martie și se va încheia pe 1 aprilie, dar ultimii înscriși ar putea să găsească stocurile de semințe epuizate.

Veți găsi toate informațiile și multe altele

Click aici pentru a vedea un manual tehnic de preînregistrare în aplicația INCREASE CSA.

Priviți noile noastre videoclipuri despre Știința prin Participarea Cetățenilor, unde veți afla de ce trebuie să vă alăturați acestui experiment!

INCREASE | Come with us!

INCREASE | Become a Citizen Scientist!

INCREASE | The Citizen Science App


Vino cu noi! Oferă o șansă agrobiodiversității!

Colectăm, studiem și conservăm diversitate genetică vegetală pentru utilizarea prezentă și viitoare.