Prima pagina
IstoricEchipaActivităţiProiect ADER 3.1.4.ProiecteBaze de dateDistribuţie de probeTehnologii de culturăInformaţii publice

Formular solicitare de probe (semințe)Permite accesul persoanelor fizice la formularul de Cerere semințe de la Banca de Resurse Genetice Vegetale Suceava.

Speciile de plante disponibile sunt:

Grâu (Triticum aestivum)

Alac (Triticum monococcum)

Secară (Secale cereale)

Usturoi (Allium sativum)


Informații despre tehnologiile de cultură ale probelor găsiți aici.

Completați câmpurile din prezentul formular, selectați speciile dorite și bifați că sunteți de acord cu Termenii și condițiile.

ATENȚIE! Adresa care se va completa mai jos este cea la care se vor expedia semințele. Vă rugăm să o completați corect, fără diacritice (caractere românești). Precizăm că plicurile returnate datorită completării unei adrese incorecte nu vor fi retrimise.

Scrieți corect adresa de email, altfel nu vom putea procesa cererile d-voastră.

După ce dați click pe butonul 'Trimite!', veți primi un mesaj de confirmare a cererii d-voastră pe adresa de email specificată. Nu răspundeți la acest mesaj, este un mesaj generat automat.


Datele d-voastră de contact

Nume Prenume

Sat Comuna Oraș

Strada
Nr. Bloc Sc. Etaj Apt.

Județ Cod poștal (Click aici pentru a găsi codul poștal)

Adresa de email Număr telefon

Mesaj


Bifați semințele cerute
Grâu
Alac
Secară
Usturoi
Sunt de acord ca datele mele de contact (nume, prenume, localitate, județ și adresa de e-mail) să devină publice, în vederea constituirii unei baze de date, accesibile online, cu persoane care, pe bază de voluntariat, devin furnizori de informații și semințe în beneficiul altor utilizatori din aceeași localitate sau zonă.
Sunt de acord cu Termenii și condițiile de utilizare.

Probele vor fi trimise începând cu 15 septembrie 2016.

Colectăm, studiem și conservăm diversitate genetică vegetală pentru utilizarea prezentă și viitoare.